AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir çift siyah göz görmek

Kahve falında bir çift siyah göz görmek

Kahve falında bir çift siyah göz görmek işlerin yoluna gireceğine, hayatının olumsuz yönde değişeceğine, başarılı bir kişi olacağına, yaptığı işlerle çok ses etireceğine, üzülmesine dahi gerek olmayacağına, sıkıntılarından ve sorunların kurtulacağına, daha iyi anlaşır olacağına, işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine, parasal ferahlığa çıkılacağına, refaha erişileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir çift siyah göz gördüyseniz:

  • Duygusal bağlar kurabilir veya duygusal bağlarınızı güçlendirebilirsiniz.

Kahve falında bir çift siyah göz görmek sağlık durumunun yakın bir zaman içinde bozulacağına, insanlarla arasının açılacağına yorulur.

Kahve falında iki çift göz görmek gelişim içine gireceğine, daha sonra kendi imkânları ile gireceği bu sektörde çok güzel yerlere gelerek hayli tanınan bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir çift göz görmek elinde bulunan imkânların pek hayırlı olmayacağına, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına inanılır.

Kahve falında çift göz görmek güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine, dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir çift mavi göz görmek parasal olarak çok kazanç elde edileceğine, göstereceği sabır karşısında mutluluğu ve huzuru yakalayacağına rivayet eder.

Kahve falında bir çift yeşil göz görmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına delalet eder.

Kahve falında iki çift siyah ayakkabı görmek kötülük yapmak isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına alamet eder.

Kahve falında çift başlı siyah yılan görmek ayıplanacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine, yeni bir projenin başına geçirileceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir