AnaSayfa / Genel / Kahve falında aynaya bakarak konuşmak

Kahve falında aynaya bakarak konuşmak

Kahve falında aynaya bakarak konuşmak mutlu günlerin yakında olduğuna, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, bunların devlet kapılarından geçeceğine ve kişinin hayatının belki de dönüm noktası olacak işlerin altına imzasını atacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, büyük üzüntüler yaşayacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına, bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına, çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında aynaya bakarak konuşmak gördüyseniz:

  • Bir süredir yapılması gerekliliği doğan işler daha fazla beklemeyebilir.

Kahve falında aynaya bakarak konuşmak yüzünün güleceğine, hayatının düzene gireceğine, başarılarının ve zaferlerinin artacağına, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına işarettir.

Kahve falında aynaya bakarak oynamak yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine, şansın ve bahtının da açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında aynaya bakarak ağlamak kalbini temiz tuttuğu müddetçe huzurunun bozulmayacağına, bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine alamet eder.

Kahve falında aynaya bakarak makyaj yapmak emeklerinin karşılığını ve hak ettiklerini alacağına, büyük ferahlık yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında aynaya bakarak ruj sürmek zayıflayacağına, arzularının yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında aynaya bakarak süslenmek başarıların çoğalacağına, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında aynaya bakarak dua etmek uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine işarettir.

Kahve falında bakara okuduğunu görmek başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir