AnaSayfa / Genel / Kahve falında aynaya bakarak ağlamak

Kahve falında aynaya bakarak ağlamak

Kahve falında aynaya bakarak ağlamak beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, haneye bereket geleceğine, ticaretinin hızlanacağına, karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına, eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine, beklemediğiniz bir yerden elinize geçecek paraya, muradına ereceğine alamet eder.

Kahve falında aynaya bakarak ağlamak gördüyseniz:

  • İş hayatınızda yıldızınız parlıyor.

Kahve falında aynaya bakarak ağlamak birçok kişinin dikkatini çekeceğine ve bu sayede birbiri üstüne iş teklifi alacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında aynaya bakarak süslenmek aile içinde bir süre ağız tadının olmayacağına, ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında aynaya bakarak oynamak sorunların büyük darbeler vuracağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine delalet eder.

Kahve falında aynaya bakarak dua etmek yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, işlerini hafifleteceğine, gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına yorulur.

Kahve falında aynaya bakarak konuşmak yorulacağına ve neredeyse mağlubiyetle burun buruna geleceğine, maddi anlamda rahatının daimi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında aynaya bakarak ruj sürmek hayatının yoluna gireceğine, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına delalettir.

Kahve falında aynaya bakarak makyaj yapmak maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına, rızkının artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında denize bakarak ağlamak hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir