AnaSayfa / Genel / Kahve falında bakara okuduğunu görmek

Kahve falında bakara okuduğunu görmek

Kahve falında bakara okuduğunu görmek yükümlülüklerin ve kişinin omzundaki ağırlığın da azalacağına, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine, büyük problemler yaşanacağına, fal sahibinin geçim derdinin biteceğine, yeni arkadaşlıklar kuracağına, yeni mekânlara gireceğine, maddi olarak herhangi bir borcu olmadan yaşayacağına, parasının da, malının da eksilmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bakara okuduğunu gördüyseniz:

  • Doğru dürüst bilgi sahibi olmamanız durumunda sizden fayda sağlamaya çalışan kişiler söz konusu olabilir.

Kahve falında kurandan bakara suresini okumak çevresinde kendisini koruyup kollayacak ve dört bir koldan saracak kimselerin çoğalacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına rivayet eder.

Kahve falında bakara suresinin ilk beş ayetini okumak şansının yaver gitmesiyle birlikte bir anda yeniden atılıma geçerek kendini toparlayacağına, çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına, çok rahat bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bakara suresinin son iki ayetini okumak çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, attığı her adımın kendisine hayır getireceğine delalettir.

Kahve falında bakara okuduğunu görmek yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine yorulur.

Kahve falında aynaya bakarak oynamak anne baba duası alınması sayesinde hayatın hiçbir evresinde sorun yaşanmayacağına, her şeyin etiketinin iki katına çıkıp, insanların alım gücünün azalacağına tabir olunur.

Kahve falında aynaya bakarak ruj sürmek sorunların çözüme kavuşacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kabeye bakarak dua etmek elindekilerle yetinmeyi bileceğine, çok yüklü miktarda para kazanarak mal sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında bakara suresini dinlemek bir lokma ekmek bulmakta dahi zorlanacağına, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir