AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah fiyonk görmek

Kahve falında siyah fiyonk görmek

Kahve falında siyah fiyonk görmek alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine, emeklerinin karşılığını bulacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, kazancının ve mutluluğunun yerinde olup, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına, inancını tazeleyerek daha düzgün bir hayat kuracağına, yaptığı işlerde kazanacağı başarılar ve dürüst ve namuslu bir kişi olmasından ötürü insanlar tarafından sevileceğine işaret eder.

Kahve falında siyah fiyonk gördüyseniz:

  • Hiçbirşeyin önünüzde durmasına izin vermemelisiniz.

Kahve falında siyah fiyonk görmek umutlarından yana hayal kırıklığı yaşamayacağına, büyük başarılar kazanacağına, insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine tabir olunur.

Kahve falında fiyonklu toka görmek binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, haksızlıklara uğramadan, kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına yorulur.

Kahve falında siyah ve kırmızı yılan görmek hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, ekmeğinin artacağına, geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, bu projeleri hayata geçirip hayallerini teker teker gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında siyah toprak kazmak ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına, uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına, maddi olarak ferahlığa çıkacağına ve refah içinde bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında siyah arabaya binmek yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına işaret eder.

Kahve falında siyah renk etek görmek dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine, emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında siyah duvak görmek mutluluğun ve kazancın azalacağına, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına işarettir.

Kahve falında siyah kısa etek giymek buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir