AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah ve kırmızı yılan görmek

Kahve falında siyah ve kırmızı yılan görmek

Kahve falında siyah ve kırmızı yılan görmek aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına, kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine, huzurlu günlerin uzaklaşacağına, yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına, konfor ve lüks içinde yaşayacağına, dürüst ve namuslu bir insan olduğu halde üzerine atılan bu yalan yüzünden insanların güvenini büyük oranda kaybedeceğine, erkekler için pek çok kadını etkileyen çapkın biri olarak anılacağına, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına işaret eder.

Kahve falında siyah ve kırmızı yılan gördüyseniz:

  • Yeni iş birlikleri, ortaklıklar veya ilişkiler söz konusu, yanaşan gemiyi kaçırmamanızda fayda var.

Kahve falında kırmızı ve siyah yılan görmek atılım yapacağına, ileriye gideceğine, çok sağlıklı ve zinde bir insan olarak çok uzun bir ömür yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında siyah kırmızı yılan görmek iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına, verilen kararların uygulanmamasından ötürü maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında siyah ve kırmızı yılan görmek aile hayatının sorunlarla dolacağına, kiracı olmaktan kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında kırmızı siyah ayakkabı görmek dertlerinden yavaş yavaş kurtulacağına, problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında siyah kırmızı ayakkabı görmek yaşanılan semtte ya da iş hayatında bir dedikoduya malzeme olunacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine tabir olunur.

Kahve falında siyah kırmızı elbise görmek uzun yıllar boyunca hiçbir rahatsızlık yüzü görmeyeceğine, kazancı bol işlerle uğraşıp, hayırlı işler yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında siyah kırmızı tülbent görmek zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, hafifleyeceğine, keyfe ve neşeye kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kırmızı siyah abiye giymek rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir