AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah arabaya binmek

Kahve falında siyah arabaya binmek

Kahve falında siyah arabaya binmek kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, manevi olarak çok yıpranılacağına, insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine, hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına, içinden çıkamayacağı hallere düşeceğine, işe zorla gidip geleceğine, hiçbir şey yapmak istemez olacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına ve aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri istenen bir işe girileceğine, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine işarettir.

Kahve falında siyah arabaya binmek gördüyseniz:

  • Durumunuzu, en az, hayatınızı etkileyen kişileri ilgilendiren durumlar kadar dikkatle ele almanız gerekiyor.

Kahve falında siyah arabaya binmek malının ve parasının da büyüyeceğine, durumun değişmesine delalettir.

Kahve falında siyah araba binmek üstünlük elde edeceğine, sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına inanılır.

Kahve falında siyah bir arabaya binmek sorunların çözüleceğine, rakipleri ve düşmanları ile deyim yerindeyse göze göz, dişe diş savaşacağına delalettir.

Kahve falında siyah lüks bir arabaya binmek hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına, bu sayede çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, yaşadığı zor günlerin biteceğine, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında siyah renkli arabaya binmek kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına, var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine, çok büyük ve sorunlu olayların altından çok rahat bir şekilde kalkılacağına inanılır.

Kahve falında kırmızı üstü açık arabaya binmek sorunların bir bir çözüleceğine, ayrıca bir değil, birden fazla evinin, arabasını ve toprağının olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arabaya binmek ve görmek önünün açılması sayesinde kısmetinin artacağına, geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine rivayet eder.

Kahve falında eski arabaya binmek kendisini kıskanan kişilerden birinin kötülük yapmak için attığı bir adımı kazançlı bir fırsata çevireceğine, kariyerinde adım adım ilerlediğine ve çok büyük başarılar kazanıp zengin olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir