AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah fındık faresi görmek

Kahve falında siyah fındık faresi görmek

Kahve falında siyah fındık faresi görmek geçim sıkıntısına düşüleceğine ve üzüntü duyulacak bazı durumlar ve olaylarla karşılaşılacağına, gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına, sevdiği insanlar için tüm imkanlarını seferber edeceğine, üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına, hep dinç ve genç kalacağına, sermayesinin boşa gideceğine, işlerinin sarpa saracağına, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah fındık faresi gördüyseniz:

  • Eviniz ya da ev halkından birisi için bazı harcamalar yapmak zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında siyah fındık faresi görmek dolayısıyla işlerin bozulacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında fındık faresi görmek yıkılacağına, hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine, başarılarının daim olacağına işarettir.

Kahve falında küçük fındık faresi görmek bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında fındık fare görmek çok alıngan olacağı bir dönemin yaklaştığına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında fındık fareleri görmek sabrederek hareket edilmesi halinde ilerleyen zamanlarda maddi olarak daha rahat olunabileceğine, kişinin zor günlerden geçeceğine işarettir.

Kahve falında fındık faresi yemek deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına yorulur.

Kahve falında fındık faresi öldürmek bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına, tabiri caizse yüzünün düşmesine neden olacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz fındık faresi görmek yakın bir zamanda fal sahibini bulacağına, iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir