AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah erik vermek

Kahve falında siyah erik vermek

Kahve falında siyah erik vermek çözümlere ve şifaya kavuşacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, çok mutlu olacağı günler geçireceğine, iş hayatında çok güzel işler yapacağına, yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, zarar verici sorunlardan ötürü uzun bir süre kendisini toparlayamayacağına, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine, kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında siyah erik vermek gördüyseniz:

  • Hiç ummadığınız kişilerden destek görebilirsiniz.

Kahve falında siyah kuru erik yemek yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah erik yemek görmek ekonomik gücün çoğalacağına, rahatının yerinde olacağına delalet eder.

Kahve falında iri siyah erik görmek yapılan işte çok zarar edileceğine, geçiminin de çok daha kolay hale geleceğine işarettir.

Kahve falında siyah erik yemek el attığı her işten zararla çıkacağına ve aile hayatı ile ilgili çeşitli kavgalara girip kötü durumlara düşeceğine, gönül işlerinden yana hayır bulacağına, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine alamet eder.

Kahve falında siyah erik vermek herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine, işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına delalettir.

Kahve falında siyah erik almak çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine, çok günah işleyeceğine yorulur.

Kahve falında ağaçtan siyah erik toplamak kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına, ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, çok büyük hayır duaları alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında siyah erik kurusu görmek borçların artacağına, yakın bir zaman içinde yaptığı bu şeyden pişman olup etrafındaki insanları bu konuda çok uyaracağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir