AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah kuru erik yemek

Kahve falında siyah kuru erik yemek

Kahve falında siyah kuru erik yemek dileklerin kabul olacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, yaşadığı zorlukların son bulacağına, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine, fal sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, hiç beklemediği bir anda çok kötü bir durumla ya da hiç beklemediği bir tartışma ile yakın bir arkadaşı ile küçük de olsa bir kırgınlık yaşayacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine ve sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, biraz dinleneceğine, herkesin dikkatinin çekileceğine, üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına işarettir.

Kahve falında siyah kuru erik yemek gördüyseniz:

  • İstediğiniz şeyler varsa, yaratıcı olmanızda fayda var.

Kahve falında siyah kuru erik yemek el attığı her işte herkesi kıskandıracak başarılar elde edeceğine, bir sebeple kendisi ile tartışılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah erik kurusu görmek istediği yola çıkacağına, ikisi arasındaki ilişkinin gerileceğine rivayet eder.

Kahve falında kuru erik yemek aksiliklerin yakayı bırakmayacağına, tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine rivayet eder.

Kahve falında siyah erik yemek görmek işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, kazancının artacağına ve sorunlarının çözüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında siyah erik yemek çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine, ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına, zarar edeceği işlere girmek zorunda kalacağına delalet eder.

Kahve falında kuru siyah üzüm yemek işlerin günden güne bozulacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kuru erik toplamak manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, kazancın devamlı olacağına, rızkın kesilmeyeceğine inanılır.

Kahve falında erik kurusu görmek evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir