AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah erik kurusu görmek

Kahve falında siyah erik kurusu görmek

Kahve falında siyah erik kurusu görmek sevdiğine kavuşacağına, maddi açıdan ferahlamaya, alınacak haberlerin hayatı olumsuz yönde etkileyeceğine, ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına, huzurlu, sıhhatli, mutlu, uzun ömre, istediği yola çıkacağına, üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah erik kurusu gördüyseniz:

  • Sağlığınıza dikkat etmeniz gerekiyor.

Kahve falında siyah kuru erik yemek yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine ve kendisine ne daha az ne de daha fazla kazandırmayacağına, umduğunu bulamayacağına delalet eder.

Kahve falında siyah erik kurusu görmek sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında erik kurusu görmek oğlunun da ömrünün uzun ve sağlıklı olacağına, iş hayatında çok güzel işler yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kuru erik yemek ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına ve hayır göreceğine, bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına inanılır.

Kahve falında kuru erik toplamak yanlış bir karar verileceğine, bazı kişiler tarafından çok kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına alamet eder.

Kahve falında kuru kara erik görmek zarar verici sorunlardan ötürü uzun bir süre kendisini toparlayamayacağına, yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında kuru erik görmek huzursuzluklar ile boğuşacağına ve çok zor ve ruhsal olarak çok kötü bir dönem geçireceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine tabir olunur.

Kahve falında siyah erik toplamak tüm sıkıntıları, dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir