AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah elma yemek

Kahve falında siyah elma yemek

Kahve falında siyah elma yemek devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına ve ileride de en yetkili makamlara geleceğine, şimdiye kadar yaptığı tüm çalışmaların ve verdiği tüm emeklerin yakın bir zamanda karşılığını alacağına, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına, kendisini temizlemek için her fırsatı değerlendireceğine, kişinin becerilerinin farkına varılacağına, sağlık sorunları ile dolu bir dönem geçirileceğine, iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine alamet eder.

Kahve falında siyah elma yemek gördüyseniz:

  • Aile büyükleriniz sizin istediğiniz ya da planladığınız bazı şeylere karşı çıkabilirler.

Kahve falında siyah elma yemek hayırlı günlerin geleceğine ve fal sahibinin yüzünün gülmeye başlayacağına, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında siyah elma görmek yağmur yağmamasına, karamsar ve umutsuz olacağına sonra da kafasındaki soru işaretlerine cevap bulacağına bu sayede korkularından, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine alamet eder.

Kahve falında elma soyup yemek ofisteki ağız tadının kaçacağına, düşman malından yemeye alamet eder.

Kahve falında elma ve ayva yemek maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, iflası düşünmeden, işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına işarettir.

Kahve falında yesil elma yemek görmek iş yerinde sürekli huzursuzluk çıkardığı için ikaz alacağına, ayağının tökezlemeyeceğine alamet eder.

Kahve falında altın elma yemek yeni bir eve sahip olacağına, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hiç olmadığı kadar başarılı olacağı bazı işlere gireceğine inanılır.

Kahve falında oruçken elma yemek rakiplerin kazanılacak başarılar sayesinde yenilgiye uğratılacağına, her istediği şeyin gerçekleşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına işarettir.

Kahve falında olmamış elma yemek ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına, kazancın yar yarıya düşeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir