AnaSayfa / Genel / Kahve falında olmamış elma yemek

Kahve falında olmamış elma yemek

Kahve falında olmamış elma yemek sırrın kimselere söylenmeyeceğine ve unutulacağına, hep dinç ve genç kalacağına, endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine, beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına ve sosyal açıdan da içine kapanık bir döneme girileceğine, karamsarlıktan ya da kişiyi kasvetli ruh haline sokan durumların da son bulacağına, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine, girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına işarettir.

Kahve falında olmamış elma yemek gördüyseniz:

  • Aşk anlayışınızı değiştirecek sürpriz olaylara hazırlıklı olunuz.

Kahve falında mavi elma yemek üst üste birçok sorun yaşanacağına, maddi ve manevi yönden yanında hep birileri olacağına işarettir.

Kahve falında elma almak ve yemek iyi günler yaşayacağına, imkanlarının artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında elma yemek yemek maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, helal rızık elde edeceğine ve iş konusunda sıkılmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kırmızı tatlı elma yemek işlerinin hep yolunda gideceğine, çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dalından elma yemek ancak etrafındaki kişilerden birinin vereceği büyük destek sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, yeni bir araba satın alınacağına delalettir.

Kahve falında olmamış elma yemek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde Allah’ın izni ile kurtulacağına, sorunların teker teker çözüleceğine tabir olunur.

Kahve falında sarı elma yemek güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, ufkunun açılacağına, hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına alamet eder.

Kahve falında dalından elma koparıp yemek çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına ve bu ortaklıktan çok büyük kazançlar elde edeceğine, büyük borçlara girmeyeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir