AnaSayfa / Genel / Kahve falında yesil elma yemek görmek

Kahve falında yesil elma yemek görmek

Kahve falında yesil elma yemek görmek hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, herşeyin fazlasına kavuşacağına, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine, sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, çok daha iyi bir hayata sahip olacağına, yeni bir yuva kurmak için uğraş verileceğine, mutluluktan havalara uçacağına ve çok güzel günler göreceğine, yaşlılığında da gezerek, dinlenerek, onunla bol vakit geçirerek, el ele, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına, istediği ve hayal ettiği şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında yesil elma yemek gördüyseniz:

  • Çevrenizdekilerle olan uyumunuzu korumanız, olumlu ortak girişimlerde bulunmanızı sağlar.

Kahve falında tatlı kırmızı elma yemek kul hakkına girmeyeceğine, o kapıyı kapatacağına ya da kendisine gönül hoşluğu sunan, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine delalet eder.

Kahve falında elma armut yemek orta yolu bulmak ve uzlaşmayı sağlamak için gayret göstereceğine, insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına tabir olunur.

Kahve falında soyulmuş elma yemek sıkıntılarının ve dertlerinin çok yakın bir zamanda neşeye ve sevince dönüşeceğine, karlı ortaklıklara gireceğine tabir olunur.

Kahve falında ağaçtan elma alıp yemek ruhani önderlik yapacağına, çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine, kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine delalet eder.

Kahve falında oruçken elma yemek verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine, zorlukların biteceğine, edilen duaların ve yapılan yardımların Allah katında karşılığını bulacağına, makam, güç, mal ve mülk sahibi olacağına delalet eder.

Kahve falında elma koparıp yemek başı sıkışan bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında küçük yeşil elma yemek yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine inanılır.

Kahve falında ağaçta elma yemek daima ona hürmet göstereceğine, hayal ettiği ve uzun zamandan beri istediği şeylere kısa sürede iyi bir şekilde kavuşacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir