AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah çürük diş görmek

Kahve falında siyah çürük diş görmek

Kahve falında siyah çürük diş görmek deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına, kişiye hep umut olacağına, hiç beklemeyen bir anda kötü haberler alınacağına, aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına, hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine, yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, tövbe edip hak yolunu seçeceğine, yarattığı üzücü durumun ortadan kalkacağına, kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına ve geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında siyah çürük diş gördüyseniz:

  • Bonkörlük sınırlarınızı zorlamamanızda fayda var.

Kahve falında çürük siyah diş görmek iş yerinde oluşan krizlerin kısa süre içinde pratik bir zekayla ve mantıksal açıdan değerlendirilerek çözüme kavuşturulacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine delalettir.

Kahve falında siyah çürük diş görmek maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, onun rahatının, keyfinin, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında çürük diş fırçalamak insanlar tarafından takdir edileceğine, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, lüksünün, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çürük diş sökmek kimseye el açmak zorunda kalmayacağına ve hep alın terini yiyeceğine, hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında kırılmış çürük diş görmek çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, birçok doktora gitmesine, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine, sorunlarının artacağına yorulur.

Kahve falında dişlerini çürük görmek mal ve mülkün telafi edileceğine, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına işarettir.

Kahve falında ağzında çürük diş görmek moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına, mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çürük diş kırılması görmek hayattan bıkmasına neden olacağına, karamsarlığa kapılmak, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir