AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağzında çürük diş görmek

Kahve falında ağzında çürük diş görmek

Kahve falında ağzında çürük diş görmek büyük atılımlar ve çalışmalar ortaya koyacağına, tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, eski küskünlüklerin giderilerek geleceğe pozitif bir şekilde bakılacağına, ancak daha sonra işlerinin yakın zaman içinde eskisinden de daha iyiye gideceğine, yüküne ortak olacağına, iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına, yeni ilişkiler kurulacağına, hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ağzında çürük diş gördüyseniz:

  • Kelimelerinizi dikkatli kullanmanızda fayda var.

Kahve falında ağzında çürük diş görmek ekmeğe ve kazanca ulaşacağına, hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine, yaşamı boyunca niyetini ve kalbini bozmadan hareket ettiği için her işinin rast gideceğine rivayet eder.

Kahve falında başkasının ağzında çürük diş görmek çok zor bir durumun üstesinden geleceğine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden kötü bir haber geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çürük siyah diş görmek yaşanan olumsuzlukların tersine etki göstererek kişiyi güçlükler karşısında daha dirayetli biri haline getireceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çürük diş düştüğünü görmek sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine, ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına, müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine delalettir.

Kahve falında kendi dişlerini çürük görmek iş dünyasının önde gelen kişilerinden olunacağına, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine, çok büyük zararlar edeceğine, çok daha büyük sorunlar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında çürük diş çekildiğini görmek kendisine olan güveninin artacağına, cesaretinin yerine geleceğine, bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına tabir olunur.

Kahve falında çürük diş aldırmak karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına, içine düşen fesada yeniliceğine, aklına giren şeytana uyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah çürük diş görmek sağlığının yerine geleceğine, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına, sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir