AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah çul görmek

Kahve falında siyah çul görmek

Kahve falında siyah çul görmek hayırlı kararlar alacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, aile bireylerinden biri ile tartışacağına, gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına ve zor bir döneme girileceğine, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine, yakın bir kişinin yakalanacağı bir hastalık yüzünden üzüntü duyulacağına alamet eder.

Kahve falında siyah çul gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda veya sevgi içeren ilişkilerinizde olumlu gelişmeler var.

Kahve falında siyah çul görmek maddi ve manevi olarak güçleneceğine, kısmet alacağına, yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çul dokumak eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına, elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine ve bu konuda başarılı bir iş çıkartarak etrafındaki insanların takdirlerini üzerine toplayacağına rivayet eder.

Kahve falında kıl çul görmek kazalardan, belalardan, kötülüklerden uzak olacağına, rahat bir dönem yaşanacağına inanılır.

Kahve falında kara çul görmek yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına, yenileneceğine, yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, ortalığın sakinleşip, durulacağına delalettir.

Kahve falında çul çaput görmek sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine, darlıktan ferahlığa çıkılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çul görmek ibadetlerini de aksatmayacağına, uzun bir süre yalnız kalmak isteyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında siyah bornoz giymek aynı karşılığı alamayacağına, yaşanan herşeyi sineye çektiğine, bu sayede daha dirençli, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah çanta görmek yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine, parasının ve malının da artacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir