AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah çanta görmek

Kahve falında siyah çanta görmek

Kahve falında siyah çanta görmek eğer evli ise eşi ile aşklarını tazeleyip birbirlerine olan sevgilerinin artacağına, endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine ve sorunların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşturulacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına, mesleğinde atılım yapacağına, önemli fırsatları değerlendirmek yerine hevesle hareket edileceğine, elindeki imkanların artacağına, daha sık alışveriş yapmaya, konsere ve sinemaya gitmeye, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine, hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına işarettir.

Kahve falında siyah çanta gördüyseniz:

  • Olayların dışında kalmanız veya oradan uzaklaşmanın yollarını aramanız gerekebilir.

Kahve falında siyah çanta takmak geleceğinizde ve ahiret hayatınızda mutlu olacağınıza, hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında siyah rugan çanta görmek işinden çıkarılacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına delalettir.

Kahve falında siyah çanta satın almak çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine ve kendisine uygun bir işe girerek rakiplerine fark atacağına, çeşitli gelişmeler yaşayacağına delalettir.

Kahve falında siyah deri çanta görmek o işin tüm risklerini göze alacağına, rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına yorulur.

Kahve falında siyah çanta bulmak sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine delalettir.

Kahve falında siyah kol çantası görmek önündeki engelleri aşamayacağına, daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına, eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında siyah deri çanta almak iş hayatında yaşanan rekabetlerden büyük başarılar ile çıkılacağına, bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine tabir olunur.

Kahve falında siyah kadın çantası görmek ortaya bazı küçük sorunların çıkacağına, kısmetli kapıların açılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir