AnaSayfa / Genel / Kahve falında çul görmek

Kahve falında çul görmek

Kahve falında çul görmek bir toplulukla beraber hareket edileceğine, yakın zaman içinde büyük maddi kazanç elde edileceğine, çok büyük sıkıntılar yaşamaya başlayacağına, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, çok ünlü bir kişi olacağına, sağlık içinde yaşanacağına, maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında çul gördüyseniz:

  • Bir kimseye yabancılaşabilir, ayrılabilirsiniz.

Kahve falında çul dokumak aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine, çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine işarettir.

Kahve falında siyah çul görmek o kimseyle eskisinden çok daha yakın bir ilişki kurulacağına, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kara çul görmek önünü göremez olacağına, iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına tabir olunur.

Kahve falında kıl çul görmek iş hayatında fal sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu duruma bağlı olarak çok büyük başarılar kazanacağına, çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çul çaput görmek bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çul görmek rahatlığa ve esenliğe kavuşacağına, elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir