AnaSayfa / Genel / Kahve falında kara çul görmek

Kahve falında kara çul görmek

Kahve falında kara çul görmek onlara umut bağlayacağına fakat işlerinin istediği yönde ilerleme göstermeyeceğine, büyük maddi kayıp verileceğine, geçiminin yerinde olacağına, sahip olunan zenginliğin elde gideceğine, isteklerine kavuşacağına, anne veya babadan gelen bir parayla kendi işini kurarak yepyeni bir alanda çalışmaya başlanacağına, sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine delalettir.

Kahve falında kara çul gördüyseniz:

  • İş hayatınızı keyifli planlarla renklendirebilirsiniz.

Kahve falında kara çul görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde çok daha iyi biryere ulaşacağına, gönlünün rahata ereceğine inanılır.

Kahve falında kıl çul görmek kötü durumlara düşürüleceğine, korkularının ve başarısızlıklarının üzerine gitme cesareti taşıdığına ve bu sayede hep kazanacağına yorulur.

Kahve falında çul görmek yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, işlerinin açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında siyah çul görmek çocuklarının masraflarını karşılamakta zorluk çekmeyen fal sahibinin kendi zevkleri için de para ayırabileceğine, kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine rivayet eder.

Kahve falında çul dokumak atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına, hayırsız kişilerle muhatap olmak zorunda kalınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çul çaput görmek çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, daha rahat bir hayata kavuşulacağına yorulur.

Kahve falında kara zeytin toplamak her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, hüsrana uğrayacağına, kendine olan güvenini kaybedeceğine delalettir.

Kahve falında kara peçeli kadın görmek bunun da fal sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine ve kendisini çok heyecanlandıracağına, düşüncelerini net olarak açamayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir