AnaSayfa / Genel / Kahve falında çul dokumak

Kahve falında çul dokumak

Kahve falında çul dokumak hastalıklarının düzeleceğine, elinin bollaşacağına, sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, ağız tadının da kaçacağına, arzuların gerçekleşeceğine, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına, acısı olan ya da borcundan dolayı sıkıntı çeken bir kimseye yardım ederek büyük bir sevap işleyeceğine alamet eder.

Kahve falında çul dokumak gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi dile getirmeniz bazı ilişkilerinizin canlanmasını sağlayabilir.

Kahve falında çul dokumak onunla sahici dostluğun farkına ve tadına varacağına, falı kapatan kişi bekar ise kısmetinin çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında kıl çul görmek üstünlük elde edeceğine, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine tabir olunur.

Kahve falında çul çaput görmek aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına yorulur.

Kahve falında siyah çul görmek kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine delalettir.

Kahve falında kara çul görmek sahip olduklarının hesabını tutmakta zorlanacak kadar büyüyeceğine, falı kapatan kişinin bu kişiler ile yaptığı işlerde birçok sıkıntının ve sorunun ortaya çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çul görmek yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına, çok başarılı olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dantel dokumak büyük zarar verecek kişilerle muhatap olacağına, karşısına kötü kişilerin çıkacağına işaret eder.

Kahve falında halı dokuduğunu görmek evi yoksa ev alacağına, her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir