AnaSayfa / Genel / Kahve falında çişini yapan bebek görmek

Kahve falında çişini yapan bebek görmek

Kahve falında çişini yapan bebek görmek herkesi kendisine hayran bırakacak işlere imza atacağına, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine ve hayırsız insanlara takılacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına, toparlanacağına, kendine geleceğine, geride bırakacağına, keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, gülen yüzünün solacağına, edilen yeminlerin ve verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına, evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine işaret eder.

Kahve falında çişini yapan bebek gördüyseniz:

  • İşe yarar çözümler bulmanın çözümün dışında da olumlu sonuçları olabilir.

Kahve falında altına çiş yapmış bebek görmek maddi ve manevi olarak güçleneceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine tabir olunur.

Kahve falında bebeğin çişini yaptırmak sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına ve aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri istenen bir işe girileceğine, inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çiş yapan bebek görmek geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine, bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine tabir olunur.

Kahve falında çiş eden bebek görmek helal rızka, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bebeğe çiş yaptırmak mutluluktan bolca nasipleneceğine, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına, kötü gidişe dur denileceğine, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına delalet eder.

Kahve falında bebek çişi görmek bundan sonra başına gelebilecek sıkıntılı ve sorunlu durumları önceden düşünüp daha sıkı davranacağına, hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına ve huzurlu günler geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında erkek bebek çiş yaptığını görmek yine de lükslerinden feragat etmeyeceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına işaret eder.

Kahve falında erkek bebeğin çiş yaptığını görmek evli kişiler için ise, mutlu bir yuvaya sahip olacağına, zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir