AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah çiğ et görmek

Kahve falında siyah çiğ et görmek

Kahve falında siyah çiğ et görmek uzun süre bu durumun devam edeceğine, zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine, yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına, kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, tam anlamıyla çok büyük bir rahata erileceğine ve çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah çiğ et gördüyseniz:

  • Çevrenizde meydana gelen alışılmadık değişikliklere karşı koymanız gerilim yaratabilir veya gerilimi arttırabilir.

Kahve falında siyah çiğ et görmek çalışmalarının karşılığını alacağına, aile büyüklerinin vereceği desteğe rağmen sorunların bir türlü azalmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tencerede çiğ et görmek sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına, sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına, büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine tabir olunur.

Kahve falında çok çiğ et görmek sevilen bir kişinin kazanacağı bir başarıdan dolayı sevinileceğine, yakın bir zaman içinde bir evlilik haberi alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çiğ et yiyen görmek dönmeyen şansın artık döneceğine, sorunların ortadan kalkacağına, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kasapta çiğ et görmek girilen işlerde ister istemez büyük zarara uğranacağına, sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine delalet eder.

Kahve falında çiğ eti kesmek ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına, sıkıntı ardından huzurlu ve mutlu günlere işarettir.

Kahve falında çiğ yağlı et görmek iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çiğ kedi eti yemek maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına, aile hayatında dilediği her şeye en iyi koşullarda sahip olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir