AnaSayfa / Genel / Kahve falında çiğ et yiyen görmek

Kahve falında çiğ et yiyen görmek

Kahve falında çiğ et yiyen görmek kısmetinin ve şansının açılarak önüne pek çok olanak çıkacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, kazancının çoğalacağına, rahatının yerine geleceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, imza ve söz yetkisi edineceğine, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına, kafasındaki soru işaretlerinin çözüleceğine, gündemde olmayan maddi gelirlerin ortaya çıkmasına, azalacağına yorulur.

Kahve falında çiğ et yiyen gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki olaylar sizi fazlasıyla duygulandırabilir.

Kahve falında ölüden çiğ et almak sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında çiğ deve eti görmek elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine, çok büyük iş deneyimi kazanılacağına ve aileden birine yapacağı bir iş için maddi ve manevi olarak büyük destek verileceğine işaret eder.

Kahve falında çiğ et satmak günaha gireceğine ve kötü işler yapacağına, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına yorulur.

Kahve falında çiğ yağlı et görmek çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacağına, sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine delalet eder.

Kahve falında çiğ eti kesmek kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına ve bu düzende yeni insanlara da yer vermeyeceğine, kimseye haksızlık etmeyeceğine, yalan söylemeyeceğine, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına tabir olunur.

Kahve falında ölüye çiğ et vermek kaybetmeyi göze alamayacağına, sermayesini riske etmeyeceğine, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına tabir olunur.

Kahve falında çiğ et dağıtmak deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine, bir sebeple eldeki bir işte zarara düşüleceğine tabir olunur.

Kahve falında çiğ dana eti görmek medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına, imkanlarının genişleyeceğine, başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir