AnaSayfa / Genel / Kahve falında aynada yüzünü çirkin görmek

Kahve falında aynada yüzünü çirkin görmek

Kahve falında aynada yüzünü çirkin görmek hayallerine kavuşacağına, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine, çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine, yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine, yaşamdan istediklerini alacağına, büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına ve hayır işleri ile ilgili projelere destek verileceğine, kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine ve üzüntülerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok daha büyük ve daha dikkat çekici şeyler yapmak için sermaye elde etmesini sağlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında aynada yüzünü çirkin gördüyseniz:

  • Bazı güzel sürprizlerle karşılaşmanız gerekiyor.

Kahve falında aynada yüzünü çirkin görmek gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine, neşenin yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çirkin yüzlü kadın görmek dünya yaşantısında çok rahat edeceğine, o kişilerden güzel sözler duyulacağına ve jestler görüleceğine delalet eder.

Kahve falında çirkin yüzlü adam görmek çevre değiştireceğine, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine rivayet eder.

Kahve falında başkasının yüzünün çirkinleştiğini görmek bağlılıkların zayıflayacağına ve fal sahibinin kendi hayatının kontrolünü alabilmek için yoğun mücadeleler içine gireceğine, tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine yorulur.

Kahve falında birinin yüzünü çirkin görmek birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine, bir sebeple çok kötü günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında yüzü çirkin görmek kendini dünya malları edinmeye vereceğine, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin yüzünün çirkinleştiğini görmek maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına işaret eder.

Kahve falında yüzünün çirkinleştiğini görmek sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir