AnaSayfa / Genel / Kahve falında kara bulutların üzerine geldiğini görmek

Kahve falında kara bulutların üzerine geldiğini görmek

Kahve falında kara bulutların üzerine geldiğini görmek zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, uzun bir zaman önce büyük bir tartışma yaşadığı bir kişinin kendisine kurduğu tuzakları bozacağına, kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine, bu sayede yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına, sonunda mutlu olacağına, mali gücünü yitireceğine, zamandan da kar edeceğine, atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine, iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine işaret eder.

Kahve falında kara bulutların üzerine geldiğini gördüyseniz:

  • İkili ilişkilere dikkat etmelisiniz.

Kahve falında kara bulutların geldiğini görmek yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına, yardımın alınacağına delalettir.

Kahve falında kara bulutların üzerine geldiğini görmek üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, işlerinin aksayacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına, aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, büyük bir borcun altına gireceğine delalettir.

Kahve falında kara bulut ve yağmur görmek dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına, yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına delalet eder.

Kahve falında gökyüzünde kara bulut görmek kendisine hayır getirecek kararlar alacağına, atılıma geçeceğine, uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında havada kara bulut görmek fal sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine, iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına, büyük başarılara imza atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evin üzerinde kara bulut görmek düşmanların çok üzüleceğine, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına, kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, işini kaybedeceğine yorulur.

Kahve falında evin üstünde kara bulut görmek çok büyük kazanç sağlanacağına, sıkıntılarını ve yaşadığı problemleri bu sayede ortadan kaldıracağına inanılır.

Kahve falında kara bulutları görmek atılan adımların daha sağlam ve daha özgüvenli atılmasını sağlayacağına, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir