AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah bot görmek

Kahve falında siyah bot görmek

Kahve falında siyah bot görmek hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına, konforlu ve rahat hale geleceğine, düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, büyük bir kazanç elde edeceğine ve yeni bir haneye sahip olacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, mevkisinde sevilen ve sözü dinlenen, önemli bir şahsiyet olacağına, çok büyük bir huzur ve mutluluk duyacağına, musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına yorulmaktadır.

Kahve falında siyah bot gördüyseniz:

  • Aldığınızdan çok vermek zorunda kaldığınız ya da halen sıkıntı yaratan bazı düzenleme, iş birliği, ilişki veya anlaşmalarla ilgili yeni durumlar veya olanaklar yüzünü gösterebilir.

Kahve falında siyah bot satın almak dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine ve huzura kavuşacağına, insanlarla karşı karşıya geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında siyah bot giymek rahatsızlıklarla boğuşulacağına, kendisini bu doğrultuda eğiteceğine bu sayede de sevdiği bir işle uğraşarak para kazanmanın avantajlarını yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah uzun bot görmek elinin de bolluk ve bereket göreceğine, yüksek bir makamı olacağına yorulur.

Kahve falında siyah bot görmek adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında siyah bot giydiğini görmek elindekilerinin kıymetini bileceğine, sorunların günden güne artacağına alamet eder.

Kahve falında bot hediye etmek aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, Allah ve kuran aşkı ile yanıp tutuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında deri bot görmek en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına, söz, yetki ve imza sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında eski bot görmek başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, büyük bir kavgaya tutuşacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir