AnaSayfa / Genel / Kahve falında aynada sevdiğini görmek

Kahve falında aynada sevdiğini görmek

Kahve falında aynada sevdiğini görmek girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına, kırgınlıkların sona ereceğine, nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine, başkalarının başarılarını küçümseyen şekilde davranacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, kısmetinin artacağına, maddi açıdan büyük kazanç getirecek projelere imza atılacağına, hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine delalettir.

Kahve falında aynada sevdiğini gördüyseniz:

  • Siz evli ya da süregelen bir beraberliği olan bir kimseyseniz, yapmak istediğiniz bazı şeylerle ilişkileriniz arasında karar vermek zorunda bırakılabilirsiniz.

Kahve falında aynada sevdiğini görmek hayatının bir anda renkleneceğine, büyük bir aşk yaşayacağına, hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, aydınlık bir geleceğe adım atılacağına, birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine delalet eder.

Kahve falında sevdiğini aynada görmek sevilen ve iyi anılan kimse olacağına, şansın her zaman kişiden yana olacağına inanılır.

Kahve falında ayna yansıması görmek olumsuz olaylarla karşılaşacağına, sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine işaret eder.

Kahve falında ayna yıkamak bir sebeple aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, herhangi bir husumet ya da tatsızlık olmadan hayatın devam edeceğine delalettir.

Kahve falında kendini aynaya bakarken görmek kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine, borçlarının azalacağına, yükünün hafifleyeceğine inanılır.

Kahve falında aynanın karşısında oynamak farklı şekillerde gelir elde edeceğine ve zenginliği bulacağına, özellikle küskünlükler söz konusuysa barış sağlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayna karşısında oynamak hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, okumaya, tahsile, kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine, onu darda bırakmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında suyun içinde ayna görmek iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine, borçlarını ödemekte zorlanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir