AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğini aynada görmek

Kahve falında sevdiğini aynada görmek

Kahve falında sevdiğini aynada görmek geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine, kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, her anlamda güçleneceğine, ancak bu kazancın yeteri kadar uygun bir yere ve doğru bir şekilde aktarılamamasından ötürü çok büyük sorunlar yaşanacağına, kazancının artacağına, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine, uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına ve kafa ve beden olarak dinlenmiş olarak işinin başına geçeceğine, her geçen gün başarılarının artacağına, sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, fal sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına işaret eder.

Kahve falında sevdiğini aynada gördüyseniz:

  • Artık daha fazla bağlayıcı söz vermenizde fayda var.

Kahve falında aynada sevdiğini görmek tartışmaların araya giren insanlar sayesinde çözüme kavuşacağına, beklentilerinin, amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğini aynada görmek iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine, yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına işarettir.

Kahve falında ayna kırığı görmek gönlünün bir kuş gibi çarpmasına vesile olacak haberler alacağına, kişinin işlerinin de sağlığının da iyi olacağına tabir olunur.

Kahve falında aynada kendini başka biri olarak görmek haram mala, yardım edeceği bazı kişilerden çok büyük hayır duaları alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında siyah çerçeveli ayna görmek aşama kaydedeceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında ayna kırıldığını görmek bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine rivayet eder.

Kahve falında aynada sivilce sıkmak aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, çıkmaza düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında lekeli ayna görmek inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine, bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir