AnaSayfa / Genel / Kahve falında suyun içinde ayna görmek

Kahve falında suyun içinde ayna görmek

Kahve falında suyun içinde ayna görmek yaptığı makbul ve hayırlı işler sayesinde sevdikleri ile daha bir yakınlaşacağına, eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, kötü olaylar ile karşılaşacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine, aile bireylerinin birbirlerine verecekleri destekler sayesinde işlerin eskisinden daha iyi ve daha büyük bir hale dönüşeceğine ve daha çok kazanç sağlayacağına, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına, kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına, zenginlik elde edeceğine, günden güne daha büyük başarılar kazanacağına, bazı ortak işlere gireceğine tabir olunur.

Kahve falında suyun içinde ayna gördüyseniz:

  • Daha fazla soru sormalısınız.

Kahve falında suyun içinde ayna görmek enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, dünya nimetlerinden sonuna dek yararlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında aynanın içinden geçmek farklı kişilerle tanışacağına, işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine işaret eder.

Kahve falında evin içinde ayna görmek ani ve beklenmedik güzellikler olacağına, geçiminin daha kolay hale geleceğine delalettir.

Kahve falında caminin içinde su görmek gözyaşının dineceğine, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına delalet eder.

Kahve falında suyun içinde hazine bulmak girdiği işlerde çok yeni fikirler ortaya koyarak her zaman daha iyi olmaya çalışacağına, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında temiz su içinde olmak rahat bir nefes alınacağına, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine, çektiği sıkıntıların daha da artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında su içinde inek görmek güzel, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına inanılır.

Kahve falında suyun içinde bardak görmek kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine, yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına, çok büyük ve geri dönüşü olmayan zararlar edeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir