AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah şeyler görmek

Kahve falında siyah şeyler görmek

Kahve falında siyah şeyler görmek yaşanan kırgınlıkların sona ereceğine, uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, iyileşeceğine, psikolojik olarak toparlanacağına, suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, kariyerinde aşama kaydedeceğine, yönetici makamına oturacağına, kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine, kişinin daha çok kazanacağına, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında siyah şeyler gördüyseniz:

  • Maddi veya yaratıcılık gerektiren işlerinizle ilgili konular ön plana çıkabilir.

Kahve falında siyah bir şey görmek işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına, bereketin ve karın artacağına delalet eder.

Kahve falında siyah bir şey giymek kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, hayırlı günlerin geleceğine, sevdiği kişiler ile gireceği bir ortaklık ile hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok rahat bir şekilde kavuşacağına işarettir.

Kahve falında siyah bir şey kusmak hem hayatının kurtulacağına, çok mutlu olacağı ve hayatını büyük oranda değiştirecek bir çalışmaya gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında her şeyi siyah görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına ve daha önce yaptığı işlerden daha çok kazanç elde edeceğine, ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına rivayet eder.

Kahve falında siyah şeyler görmek yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına, içine düşülen sıkıntılı durumdan kurtulmak için aile bireylerinden destek alınacağına delalettir.

Kahve falında pahalı bir şey satın almak aile bireylerinden biri için önemli bir konuda destek olunacağına, aksi şekilde daha da kamçılayacağına tabir olunur.

Kahve falında bir şeye üzülmek kendisine inanan ve güvenen insanları yarı yolda bırakmayacağına, duygularını açığa vuracağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gökyüzünde bir şey görmek hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine, gelişim içine girileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir