AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah bir şey görmek

Kahve falında siyah bir şey görmek

Kahve falında siyah bir şey görmek kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına, yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, bir sebeple borcun gittikçe artacağına, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, fakirlik ve yokluk göreceğine, kendini yaradana daha yakın hissederek, manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına, dertlerinin ve hastalıklarının şifasını bulacağına, yakınlarda bir olay ile karşılaştığında adil olmayan bir para alacağına rivayet eder.

Kahve falında siyah bir şey gördüyseniz:

  • Bazı konularda değişiklik yapma ihtiyacı doğabilir.

Kahve falında siyah bir şey görmek insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında her şeyi siyah görmek çok büyük bir hayranlık uyandıracağına, zorluklarla boğuşulacağına işaret eder.

Kahve falında siyah şeyler görmek işlerindeki bereketin kaçacağına, kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına alamet eder.

Kahve falında siyah bir şey giymek hem zafer ve mutluluk hem de kazanç elde edeceğine, imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine işarettir.

Kahve falında siyah bir şey kusmak sevinç içinde karşılanacak ve kişinin ailesini de ilgilendirecek bir haber alınacağına, çok rahat edeceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına işarettir.

Kahve falında edepsiz şeyler görmek mutluluğun ve kazancın daim olacağına, yeni ve daha büyük çalışmalar gerçekleştirip parasal sorunları çözmek için uğraşacağına işarettir.

Kahve falında birisine bir şey almak zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında olağanüstü şeyler görmek sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına, hayatının düzene gireceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir