AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah eşarp taktığını görmek

Kahve falında siyah eşarp taktığını görmek

Kahve falında siyah eşarp taktığını görmek hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına, kendisi gibi ailesinin kalkınmasına da öncelik vereceğine, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına ve çok zor zamanlar geçirdikten sonra düze çıkılacağına ve kazanç elde edileceğine, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine, işlerin günden güne artacağına, yorucu ve yıpratıcı bir dönemin sona ermesi ile büyük bir rahatlığa ve huzura kavuşulacağına, Allah’ın izni ile içinde bulunduğu kötü durumlardan ve uğradığı zararlardan çok sıkıntı çekmeden yakın bir zaman içinde kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında siyah eşarp taktığını gördüyseniz:

  • Meydana gelen olay kaçınılmaz olabilir.

Kahve falında siyah eşarp taktığını görmek içinin kıpır kıpır olacağına, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine, kısa sürede atılacak olan başarılı adımlar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında erkeğin eşarp taktığını görmek büyük sorunlar ile başbaşa kalacağına, dini bütün biri olarak yaşadığı hayatı başkaları için de güzelleştirmeye çalışacağına tabir olunur.

Kahve falında mavi eşarp taktığını görmek kişinin ailesine karşı haksız bir tutum içinde olması yüzünden anne babası ile de arasının açılacağına, yalan söylemeye yorulur.

Kahve falında yeşil eşarp taktığını görmek düşmanlar ile mücadele edeceğine, kişinin şansının artacağına işarettir.

Kahve falında başkasının eşarp taktığını görmek borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, aksaklıklardan ötürü bir türlü ilerlemeyen bir proje yüzünden yatırımcılarla karşı karşıya gelineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında siyah beyaz eşarp görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, rızık ve kazanç elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında siyah eşarp örtmek çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine, maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah eşarp görmek evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına, yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine, işini en iyi şekilde yapacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir