Kahve falında siyah ayakkabı çaldırmak

Kahve falında siyah ayakkabı çaldırmak bütçesinin küçüleceğine, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, birçok kişinin dikkatinin çekileceğine, yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına, kişinin tüm hayatının değişeceğine, hastalanacağına, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, parasal ve ruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine tabir olunur.

Kahve falında siyah ayakkabı çaldırmak gördüyseniz:

  • Siz gerçeğe odaklanmalısınız.

Kahve falında siyah ayakkabı çaldırmak mesleğini severek ve kusursuz yaptığına, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına, çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayakkabısını çaldırmak hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına, dertlerinden kısa bir zaman içinde arınacağına rivayet eder.

Kahve falında ayakkabıyı çaldırmak sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, rahat nefes aldıracak bir işe girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında camiden ayakkabı çaldırmak yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına alamet eder.

Kahve falında topuklu ayakkabı çalmak güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına, borçların gittikçe artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mavi ayakkabı çalmak varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına tabir olunur.

Kahve falında ayakkabı çaldırmak yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayakkabı çaldırdığını görmek işlerin bozulacağına, kazancın düşeceğine, kazancının tükenmeyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir