Kahve falında ayakkabıyı çaldırmak

Kahve falında ayakkabıyı çaldırmak hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine, karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına, bu sayede olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına, mutluluğun ve kazancın azalacağına, mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, statü atlayacağına, moralsiz ve düşünceli olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayakkabıyı çaldırmak gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu veya yaratıcılık gerektiren işlerinizi ilgilendiren konularda aslında neler olup bittiğini anlamanız zor olabilir.

Kahve falında ayakkabını çaldırmak çok daha iyi mevkilere gelineceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlar yapılacağına, işlerini yoluna sokacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayakkabı çalmak hızlanacağına, iyileşeceğine, ferahlayacağına işarettir.

Kahve falında ayakkabıyı çaldırmak hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, borçlarını ödeyeceğine delalet eder.

Kahve falında siyah ayakkabı çaldırmak büyük projeler ortaya koyan kimse olacağına, alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında camiden ayakkabı çaldırmak kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine tabir olunur.

Kahve falında başkasının ayakkabısını çalmak zarar edeceğine, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında erkek ayakkabısı çalmak onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine ve bundan sonra da çok çalışıp emeklerinin karşılığı olarak bolluk, bereket, rahatlık, konfor ve lüks içinde yaşayacağına, sabit geliri olacağına işarettir.

Kahve falında birinin ayakkabısını çalmak bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir