AnaSayfa / Genel / Kahve falında ay ve dünya görmek

Kahve falında ay ve dünya görmek

Kahve falında ay ve dünya görmek girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına ve çok üzüleceğine, yanlış bir adım sonrasında sosyal ilişkilerinin bir anda bozulacağına, imkânların günden güne azalacağına, barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, Allah katında da bir üst mertebeye yükseldiğine inanacağı şeyler yapacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına ve refah ve huzur içinde bir hayat süreceğine, makbul olan yollardan ayrılmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ay ve dünya gördüyseniz:

  • Maddi veya duygusal bazı ilişkileriniz kopabilir.

Kahve falında ay ve dünya görmek sıkıntılarından kurtulacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında ay ve dünyayı görmek somut delil olmadığı için ortaklığa devam edeceğine, var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, bu sayede az da olsa feraha çıkılacağına yorulur.

Kahve falında ay dünya görmek aradaki buzları eriteceğine, hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına alamet eder.

Kahve falında dünyayı eline almak işinde dar boğaza gireceğine, şeytana uyacağına işaret eder.

Kahve falında dünyanın yedi harikasından birini görmek borçların gittikçe artacağına, huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dünyayı uzaktan görmek kısmetlerinin bollaşacağına, başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, işlerinin rast gideceğine delalettir.

Kahve falında dünyanın oluşumunu görmek büyük bir proje gerçekleştirileceğine, sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, kafasının rahatlayacağına, iç dünyasının da güzelleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında uzaydan dünyaya bakmak hayatının güllük gülistanlık geçeceğine, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir