AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah bir at görmek

Kahve falında siyah bir at görmek

Kahve falında siyah bir at görmek hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına, sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine, herkesin takdirinin toplanacağına, önayak olan kişilerin yardımıyla dünyaevine girileceğine, başarıya ulaşacağına, yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine, istenen her şeye sahip olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında siyah bir at gördüyseniz:

  • Alışılmadık kaynaklar kanalıyla para kazanabilir veya kar elde edebilirsiniz.

Kahve falında şahlanan siyah at görmek gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, akıl yolu ile çok sayıda problemi kısa sürede hallederek rahat bir nefes alacağına inanılır.

Kahve falında siyah beyaz at görmek kendini tutamayıp şeytana uyacağına, içindeki sıkıntıların gideceğine, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında güzel siyah at görmek mali olarak birkaç ay boyunca dara düşüleceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına delalettir.

Kahve falında siyah yarış atı görmek iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, sorunlarının daha büyük bir hal alacağına inanılır.

Kahve falında siyah uçan at görmek işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine alamet eder.

Kahve falında siyah atın öldüğünü görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, topluluk içinde küçük düşmeye ve utanmaya tabir olunur.

Kahve falında siyah ve beyaz at görmek çeşitli projeler eşliğinde üzüntülerin ve rahatsız edici olayların sona ereceğine, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında evin içinde siyah at görmek işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, kendisini tanıyan insanlar ile işleri bozacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir