AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah attan düşmek

Kahve falında siyah attan düşmek

Kahve falında siyah attan düşmek kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına, bu nedenle hem itibarını hem de insanlar arasındaki ününü kaybedeceğine, başarılı işler sayesinde fal sahibinin her zaman daha çok ve daha az zahmet çekerek kazanacağına, yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, aile hayatındaki güzel gelişmeler ile mutlu olacağına, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, elinin bollaşacağına, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine, herkesi kendisine hayran bırakacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine, eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına işarettir.

Kahve falında siyah attan düşmek gördüyseniz:

  • Bazı konuları araştırmadan ya da gerekli soruları sormadan sonuca veya karara bağlamamalı ya da bazı kişileri cezalandırmamalısınız.

Kahve falında siyah attan düşmek dileklerin yerine geleceğine, tövbelerin kabul olacağına, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında kırmızı attan düşmek tartışma ve kavgaların başgöstereceğine, çevresinde yaşanan ve kendisinin o ana kadar farkında olmadığı bir takım şeylerin ayyuka çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında atın üzerinden düşmek yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, kısmetinin hep açık olacağına delalettir.

Kahve falında attan düşmek onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, kişinin beklediği müjdeye ulaşmasına rivayet eder.

Kahve falında beyaz attan düşmek uzun zamandan beri yaşadığı ve bir türlü kurtulma fırsatı bulamadığı sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine işaret eder.

Kahve falında atın üstünden düşmek hayal kırıklığına düşeceğine, önemli kararlar alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında at arabasından düşmek iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine yorulur.

Kahve falında atlarken düşmek kısmetin ve talihin açılacağına, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir