AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah at sevmek

Kahve falında siyah at sevmek

Kahve falında siyah at sevmek borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına, bolluğa, berekete, güce ve kuvvete, rahatının yerine geleceğine ve psikolojisinin yaşadığı güzel olaylar sayesinde daha iyi olacağına, karşılaşılacak hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına, yanına yeni insanlar alarak onlara bilgilerini aktaracağına yorulur.

Kahve falında siyah at sevmek gördüyseniz:

  • İşinizi ilgilendiren adımlarınız maddi anlamda daha güvenli bir geleceği oluşturmanıza yardım edebilir.

Kahve falında siyah at sevmek ailesine ve sevdiklerine kavuşmasında önayak olacağına, borçlanacağına, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine yorulur.

Kahve falında siyah atı sevmek yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, karının tok, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına inanılır.

Kahve falında siyah ve beyaz at görmek gireceği başka işlerde çok büyük kazanç sağlayacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine yorulur.

Kahve falında siyah renk at görmek şeref ve haysiyetin artacağına, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına yorulur.

Kahve falında kızgın siyah at görmek elinin bolluğa kavuşacağına, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine, aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine delalettir.

Kahve falında uçan siyah at görmek yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sıkıntıların ve sorunların çözümü için bir kişiden yüklü miktarda borç para alınacağına delalet eder.

Kahve falında siyah at görmek bir sebeple çok zorlanacağına, gündemde olmayan maddi gelirlerin ortaya çıkmasına delalet eder.

Kahve falında siyah ve kahverengi at görmek iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, iş yerinde uzun zamandan beri çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir