AnaSayfa / Genel / Kahve falında aynada kendini yaşlanmış görmek

Kahve falında aynada kendini yaşlanmış görmek

Kahve falında aynada kendini yaşlanmış görmek ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine, sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, her attığı adımda amaçlarına bir adım daha yaklaştığına ve çok büyük zorluklar yaşasa bile ve birçok problem ile karşılaşsa bile yine de en kısa zamanda muradına ereceğine, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, bedenen ve ruhen dinleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında aynada kendini yaşlanmış gördüyseniz:

  • Konulara belli bir bakış açısıyla yaklaşmanız sinirlenmenizi engelleyebilir.

Kahve falında aynada kendini yaşlanmış görmek huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında aynada kendini yaşlı görmek arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine, çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına yorulur.

Kahve falında kendini aynada yaşlı görmek insanlardan uzaklaşılacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında aynada yaşlandığını görmek büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine, işlerin tam da tasarlandığı ve hesap edildiği şekilde ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında aynaya bakarak dua etmek fal sahibinin yakın bir zamanda çok büyük ve ağır bir hastalığa yakalanabileceğine, çok mutsuz olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çerçeveli ayna görmek yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, kendisi için mal mülk alacağına, uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına, eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine tabir olunur.

Kahve falında aynada kendini gelinlikle görmek işlerin herkes tarafından alkışlanacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında ayna düşürmek çok mutlu olacağına, sevineceğine, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir