AnaSayfa / Genel / Kahve falında aynada kendini gelinlikle görmek

Kahve falında aynada kendini gelinlikle görmek

Kahve falında aynada kendini gelinlikle görmek rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine, bunun da hayatı için büyük neşe kaynağı olacağına, hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına, hata yapmadan düzgün ve bereketli, zengin bir hayat süreceğine, hastalıklarının son bulacağına, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, kazancını iki kat arttıracağına, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında aynada kendini gelinlikle gördüyseniz:

  • Bazı kimselerin kaba saba davranışları yüzünden aşırı sinirlenmeniz mümkündür.

Kahve falında gelinlikle aynaya bakmak bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, epey tartışma yaşandıktan sonra fal sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine, gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında aynada kendini gelinlikle görmek çok iyi atılımlar yapılacağına, disiplinli bir hayat sürme kararı alacağına işaret eder.

Kahve falında gelinlik giyip aynaya bakmak hiçbir bedduanın ve musibetin kendisine isabet etmeyeceğine, kazandıkları ile daha büyük yatırımlar gerçekleştirerek çok büyük bir işe sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında gelinlik giymek aynaya bakmak elinin darlığa düşmeyeceğine, zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, falı kapatan kişinin, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine delalettir.

Kahve falında aynada güzel olduğunu görmek çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına ve neredeyse her gününün kavga ve dövüşle geçeceğine, ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine inanılır.

Kahve falında aynadan kendine bakmak maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, mutlu günlerin yakında olduğuna delalet eder.

Kahve falında çok sayıda ayna görmek çalışkan bir kişi ile bir yola çıkılacağına, kazancını doğru şekilde kullanacağına ve bu sayede ömrü boyunca geçim sıkıntısına düşmeyeceğine inanılır.

Kahve falında büyük ayna görmek kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine, hatalı yollara gireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir