AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayna düşürmek

Kahve falında ayna düşürmek

Kahve falında ayna düşürmek aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına, ayrılık yaşanacağına, haksızlığa uğranacağına, aile hayatında büyük bir mutluluğun yaşanacağına, alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine, çok iyi bir duruma geleceğine ve daha güzel günler görerek mutlu ve huzurlu olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayna düşürmek gördüyseniz:

  • Ani iniş çıkışlarla karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında ayna düşürmek yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına, zor bir döneme gireceğine, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına tabir olunur.

Kahve falında aynanın düştüğünü görmek tersliklerin ve hayal kırıklıklarının üst üste geleceğine, ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında aynada saçının uzadığını görmek hayatı neredeyse baştan aşağı değiştirecek bir konuda uzun uzun düşünerek karar verileceğine, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına delalet eder.

Kahve falında aynaya bakarak ağlamak devletle ve mahkemelerle başının derde gireceğine, ortaya bazı küçük sorunların çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında aynalı dolap görmek güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine, çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına işarettir.

Kahve falında buğulu ayna görmek yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına, kişinin her zaman akılcı davranarak, fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğine, çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine delalettir.

Kahve falında kendini aynada güzel görmek geçim derdinin son bulacağına, rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına inanılır.

Kahve falında aynada saç yapmak yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir