AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırmızı abiye giymek

Kahve falında kırmızı abiye giymek

Kahve falında kırmızı abiye giymek zarar edilen konularda yapılacak hamleler sayesinde kara geçileceğine, kısmetinin ve şansının da kapanacağına, zorlukları yakın bir zamanda aşacağına, hayatının planladığı gibi yürümeyeceğine, ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına, hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine bu sayede elinin bolluğa kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kırmızı abiye giymek gördüyseniz:

  • Mesleki konularda duygularınızı işe karıştırmaktan kaçınmalısınız.

Kahve falında kırmızı abiye giymek zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine, iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına, işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine delalettir.

Kahve falında kırmızı abiye giydiğini görmek yapılan yanlış ortaklıklar neticesinde ticari kayba uğranacağına, hayırsız kişilerin aileden uzaklaştırılacağına alamet eder.

Kahve falında kırmızı abiye elbise giymek çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine delalettir.

Kahve falında kırmızı siyah abiye giymek iş dünyasındaki prestijin azalacağına, yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine delalet eder.

Kahve falında kırmızı abiye görmek anne babayla tatsızlık yaşanacağına, çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine ya da yakın akrabalarına iş imkanları sunacağına yorulur.

Kahve falında beyaz abiye elbise giymek geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mavi abiye giymek işinin ehli olan ve en tepedeki kişilerle hareket edip, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına, çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, bu iş sayesinde çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mavi abiye elbise giymek kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir