AnaSayfa / Genel / Kahve falında aynada kendini görememek

Kahve falında aynada kendini görememek

Kahve falında aynada kendini görememek bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, çok büyük destek vereceğine ve zarara girmesine engel olacağına, yaptıklarının ciddiyetine daha sonra varacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına tabir olunur.

Kahve falında aynada kendini görememek gördüyseniz:

  • Yapılması gerekenleri gözden geçirmelisiniz.

Kahve falında aynaya bakıp kendini görememek saygınlığa, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine,  diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına yorulur.

Kahve falında aynada kendini görememek aile hayatına adım atılacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında deniz gören ev satın almak yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine, rahatlığa ereceğine, huzura ve esenliğe kavuşacağına, alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına ve gittikçe daha kötü bir duruma düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında iyi görememek musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, yolunda huzurla devam edeceğine delalettir.

Kahve falında yüzünü görememek bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına ve kişinin kariyerinin zirvesine yükseleceğine, ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına işaret eder.

Kahve falında insanın yüzünü görememek mal veya dünyalığına gelecek zarara, hayatındaki rahatlığın artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kabeyi görememek sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına, hayatının ve planlarının bozulacağına yorulur.

Kahve falında sevdiğinin yüzünü görememek uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, ters giden durumların düzeleceğine, maddi konuların ferahlığa çıkacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir