AnaSayfa / Genel / Kahve falında iyi görememek

Kahve falında iyi görememek

Kahve falında iyi görememek endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, geleceğinin parlak, şansının da açık olacağına, keyifsizliğinin dışarıdan fark edileceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, bu sebeple kendisine daha dikkat etmesi ve daha akıllıca adımlar atması gerektiğine aksi halde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edemeyeceğine, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, imkân sahibi olacağına, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında iyi görememek gördüyseniz:

  • Alışılmadık kişiler veya konular ilginizi çekebilir, yaşam tarzınızı değiştirmek isteyebilirsiniz.

Kahve falında iyi görememek maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hacca gitmek kabeyi görememek kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, çok sağlıklı olunacağına delalet eder.

Kahve falında geleceği görebilmek büyük sıkıntılar içine gireceğine, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına işarettir.

Kahve falında insanların yüzünü görememek kişinin istediği şeylerin biraz zorluklarla olacağına, ailesinde huzurun egemen olduğuna ve kişinin ilim, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına işaret eder.

Kahve falında sınav sonucunu görememek bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, kendisini korumaya alacağına, aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine alamet eder.

Kahve falında aynaya bakıp kendini görememek sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine, kazancını arttıracağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinin yüzünü görememek kafasının boşalacağına, tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında uzağı görememek yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine, büyük bir umutsuzluk duyacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir