AnaSayfa / Genel / Kahve falında parmak şişmesi görmek

Kahve falında parmak şişmesi görmek

Kahve falında parmak şişmesi görmek sevinçten deyim yerindeyse havalara uçacağına, yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine, yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına, kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine, çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına, çok büyük adımlar atılacağına, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, evi olmayan ya da aşırı yoksul şekilde yaşayan kimselere düzenli olarak yardımda bulunacağına alamet eder.

Kahve falında parmak şişmesi gördüyseniz:

  • İş hayatınızda farklı yöntemler deneyebilirsiniz.

Kahve falında parmağının şiştiğini görmek haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine, ibadetlerini de aksatmayacağına, hayatının çok daha iyi duruma geleceğine işarettir.

Kahve falında şişmiş parmak büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine, hayatına güzellik, heyecan, eğlence ve renk geleceğine işaret eder.

Kahve falında parmakları şiş görmek kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakın bir zaman içinde çok başarılı olunacağına, büyük sorumluluklar alacağı bir mevkiye yükseleceğine alamet eder.

Kahve falında parmaklarını şiş görmek getirisinden daha fazla olacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında şişmiş parmak görmek çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine ve bu durumdan ötürü çok büyük başarılar elde edeceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşacağına, kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine işarettir.

Kahve falında parmak şişmesi görmek büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, gün yüzü görmeyeceğine, her zaman çok üzgün olacağına delalet eder.

Kahve falında şiş parmak görmek çok yüklü kazançlar elde edileceğine, kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına, beklentilerin hızla gerçek olacağına delalettir.

Kahve falında boğazlarının şiştiğini görmek yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir