AnaSayfa / Genel / Kahve falında parmaklarını şiş görmek

Kahve falında parmaklarını şiş görmek

Kahve falında parmaklarını şiş görmek hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, herkesin ilgisinin çekileceğine, değer verdiği gibi kıymet göreceğine, etrafındaki insanların çok büyük saygısını ve güvenini kazanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine, üzülmeye veya keder içinde bulunmaya, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına ve çok büyük başarılar ile birlikte kazançlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında parmaklarını şiş gördüyseniz:

  • Çevreyle sevgi dolu ilişkiler kurma arzusundasınız.

Kahve falında parmaklarını şiş görmek yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına, bolluk içinde yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında parmağının şiştiğini görmek işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında şişmiş parmak yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine ve aile bireyleri ile birlik beraberlik ve mutluluk içinde yaşanacağına, iş bitiriciliği sayesinde ticaret dünyasının önde gelen isimleri arasında yer alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında parmakları şiş görmek nefsini terbiye etmeyi bileceğine, daha huzurlu ve mutlu bir evlilik sahibi olunacağına işarettir.

Kahve falında şişmiş parmak görmek kırgınlıkların geçeceğine ve mutlu olunacağına, bir sebeple çok büyük bir üzüntü yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında şiş parmak görmek ayrı kaldıklarına kavuşacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, bazen de kişinin bir tehlike ile karşı karşıya kalacağına işarettir.

Kahve falında parmak şişmesi görmek nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine, ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine,  yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına işaret eder.

Kahve falında vücudunda şişlikler görmek işlerin bu sayede çok güzel bir hal alacağına, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir