AnaSayfa / Genel / Kahve falında şişmiş parmak

Kahve falında şişmiş parmak

Kahve falında şişmiş parmak birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına, değer göreceğine, çok büyük kişiler ile çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakında çok büyük kazançlar elde edecek bir çalışmanın temellerinin atılacağına, büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına ancak daha sonra aile büyüklerinden birinin ya da anne babanın vereceği destek sayesinde her şeyin düzeleceğine, durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine, sıkıntıların sona ereceğine, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında şişmiş parmak gördüyseniz:

  • Genelde devam eden olumlu etkilerin en iyi şekilde değerlendirilmesinde fayda var.

Kahve falında parmakları şiş görmek maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, sağlığına kavuşacağına, geniş rızık elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında şişmiş parmak görmek mevkilerinin yüksek olacağına, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına tabir olunur.

Kahve falında şiş parmak görmek mutluluktan, bolluktan, paradan, rızıktan, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine, kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında parmak şişmesi görmek özgüveninin bitme noktasına geleceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında şişmiş parmak bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, başına çok güzel olaylar geleceğine, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında parmaklarını şiş görmek işlerinin gelişme göstereceğine, çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına delalettir.

Kahve falında parmağının şiştiğini görmek hedeflerini tutturacağına, güzel günlerinin geride kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beş şiş görmek ekmeksiz ve parasız kalacağına, böylelikle yüzünün güleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir