AnaSayfa / Genel / Kahve falında şiş parmak görmek

Kahve falında şiş parmak görmek

Kahve falında şiş parmak görmek çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına, rızkının azalacağına ve çok zor günler geçireceğine, yüklü miktarda kazanç getireceğine, nefsine hakim olamayan kişilerin daha fazlasını isterken daha da kötü bir duruma düşüleceğine, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine, haksızlık yapmayacağına, huzurlu aile ortamının yaşananlardan dolayı bozulacağına alamet eder.

Kahve falında şiş parmak gördüyseniz:

  • Fiziksel ihtiyaçlarda olduğu gibi, manevi veya duygusal ortamlarda da insani prensipleri aklınızda tutun veya ruhsal uyuma daima dikkat edin.

Kahve falında parmaklarını şiş görmek dileklerin ve duaların kabul olacağına, hastalıkların biteceğine, daha pozitif biri olacağına alamet eder.

Kahve falında şişmiş parmak yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine, karşısına hayırlı kimselerin ve işlerin çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında şişmiş parmak görmek arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına, yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine tabir olunur.

Kahve falında şiş parmak görmek her çalışması ile büyük ses getireceğine, ev taşımaya rivayet eder.

Kahve falında parmağının şiştiğini görmek bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında parmak şişmesi görmek işlerinin her geçen gün düzeleceğine ve sorunlarının çok çabuk bir şekilde çözüme kavuşacağına, kazancın yarı yarıya düşeceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında parmakları şiş görmek hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, çalışmalarının ve projelerinin yakın bir zaman içinde büyük kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sağ gözünün şiştiğini görmek aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, satışların düşeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir