AnaSayfa / Genel / Kahve falında şişme havuz görmek

Kahve falında şişme havuz görmek

Kahve falında şişme havuz görmek aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, başarıya ulaşacağına, rahatının her zaman yerinde olacağına, çalışmalarının takdire layık görüleceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, eşi tarafından her zaman hürmet göreceğine, iş hayatında kendisi ile uğraşan düşmanları olacağına, güzel işler yapacağına, önemli kararlar alınacağına işaret eder.

Kahve falında şişme havuz gördüyseniz:

  • Sorunlar ne kadar ağır olursa olsun.

Kahve falında şişme havuz görmek evli ise çocuk sahibi olacağına, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine, gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında memesinin şiştiğini görmek kişiye haksızlık yapılmak istendiğine ve mal paylaşımında büyük sorunlarla karşılaşılacağına, işten güçten fırsat bulup tatile çıkılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ip şiş görmek sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, iyi ve güzel huylarını terk edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinin şiştiğini görmek sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, mutluluk verici olayların yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında kolunu şişmiş görmek ruhani önderlik yapacağına, çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine, elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine ve işinin ehli biri olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında şişmiş yanak görmek yaşama isteğinin artacağına, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayağında şişlik görmek alınan haberler doğrultusunda çok büyük kazanç getirecek ve maddi sorunları tamamen ortadan kaldıracak olaylar yaşanacağına, kazançlı işlere girileceğine, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kafasının şiştiğini görmek yapılan çalışmaların zarar vereceğine, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, sorunların yakın zaman içinde artacağına, sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve fal sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir